Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΨΗ


Συνάδελφοι

                   Γνωρίζετε όλοι ότι η ομοσπονδία μας ήρθε σε συμφωνία με τον ΕΟΠΥΥ για την υπογραφή σύμβασης.
    Ξεκινώντας την ανάλυση της άποψης μου πρέπει να δεχθούμε ότι για εμάς τους εργαστηριακούς είναι μονόδρομος η υπογραφή αυτής της σύμβασης μιας και τα τεράστια μηνιαία έξοδα μας και το κόστος των εξετάσεων αυτήν την δύσκολη ώρα για τους πολίτες καθιστούν μη βιώσιμο ένα εργαστήριο μακριά και έξω από ένα τέτοιο ασφαλιστικό φορέα.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
Tης ένωσης, που εδρεύει στην Τρίπολη, Αρκαδίας, με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ    ΙΑΤΡΩΝ    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΙΔΡΥΣΗ- ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ - ΠΟΡΟΙ
ΆΆρθρο 1° ΙΔΡΥΣΗ
Ιδρύεται ένωση των εργαστηριακών ιατρών, που έχουν ως επαγγελματική έδρα οπουδήποτε στην περιφέρεια Πελοποννήσου με την    επωνυμία    «ΕΝΩΣΗ    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ    ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», με έδρα την πόλη της Τρίπολης της δημοτικής ενότητας Τριπόλεως του Δήμου Τριπόλεως του Νομού Αρκαδίας και συγκεκριμένα τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας επί της οδού Φιλελλήνων στον αριθμό 34.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΟΠΥΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΙΠΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕ MAIL.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

http://www.posipy.gr/

http://www.eopyy.gov.gr/Home/StartPage?a_HomePage=Index

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ



Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ 25/01/2012



Κύριε Yπουργέ

                   Οι εργαστηριακοί ιατροί της Πελοποννήσου (ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΧΑΪΑΣ)  προσπερνώντας το αδιέξοδο που η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ μας έχει οδηγήσει, λόγω έλλειψης επίσημης σύμβασης και παρακάμπτοντας, ετούτη τη δύσκολη ώρα για τον τόπο, τις τεράστιες οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων προς του γιατρούς, σας καλούμε να λάβετε άμεσα και δραστικά μέτρα, γιατί κάποιοι, λαϊκίζοντας, ρισκάρουν τη βιωσιμότητα του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ιατρός Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος. Περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ιατρός Μικροβιολόγος
ΡΟΥΜΠΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ιατρός Μικροβιολόγος
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ιατρός Ακτινολόγος - Ακτινοδιαγνώστης