Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

e-diagnosis

Συνάδελφοι υπάρχει μια προεραιτική δυνατότητα που καλό είναι να την χρησιμοποιήσουμε για να αποκτήσουμε οικιότητα με το σύστημα. θα καλέσετε το 1135 αφού οπλιστείτε με υπομονη δε λέω ποιανού ζώου και θα ζητήσετε τον κωδικό σας για το e-diagnosis. Εκεί μπορείτε να καταχωρείτε τα παραπεμτικά που έχετε εκτελέσει. Δεν είναι υποχρεωτικό αλλά δοκιμάστε το γιατί κάποια στιγμή θα το κάνουν υποχρεωτικό.
ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ/ ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ

Συνάδελφοι εντος 2 - 3 ημερών θα ανακοινωθεί από τον ΕΟΠΥΥ ο τρόπος κατάθεσης των παραπεμτικών που έχουμε εκτελέσει. Να παρακολουθείτε την σελίδα του ΕΟΠΥΥ και βέβαια ότι έχω θα το ανεβάζω αμέσως.
ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ. ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ

Συνάδελφοι κυκλοφόρησαν λίστες εργαστηριακών ιατρών που έχουν στείλει την υπεύθυνη δήλωση στον ΕΟΠΥΥ και άρα δικαιούνται να δέχονται παραπεμτικά του ταμείου. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται .....

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 15/2/2012



Την τετάρτη 15/2/2012 συναντήθηκαν οι εργαστηριακοί ιατροί της περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια έκτακτη συνέλευση στα γραφεία του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας.
Λόγω των καιρικών συνθηκών .......

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Συνάδελφοι
Προτείνω να συναντηθούμε την Παρασκευή 10 φλεβάρη στις 4,30 το απόγευμα στην Τρίπολη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδιας (ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 8) για να παρουμε αποφασεις. μεχρι τότε ας υπογραψουμε τις υπευθυνες δηλώσεις όσοι θέλουν αλλά ας μην υπογράψουμε καμια συμβαση.
Η πρότασή μου είναι :

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΟΠΥΥ ?

Αγαπητοί συνάδελφοι, στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών στο άρθρο 34 με τίτλο «Πληρωμή οφειλών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)» ορίζονται  μεταξύ  άλλων  τα  εξής : «Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση.....

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι
δέχθηκα ένα αίτημα από αρκετούς συναδέλφους που οφείλω να το μεταφέρω δημόσια σε όλους.
είναι γεγονός ότι με τους ρυθμούς του ΕΟΠΥΥ, πάμε για εξόφληση

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ?

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ

Συνάδελφοι επισκεφτείτε τη σελίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 
για να δείτε την συμβαση και το πολυνοσμοσχέδιο για τα οφειλόμενα από τα ταμεία. 
ευχαριστω.