Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΘΗΝΑ 12/03/2012

Κύριοι συνάδελφοι
              Την 12/3/2012 το απόγευμα έγινε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συνάντηση – γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Εργαστηριακών Ιατρών Βιοπαθολόγων Κυτταρολόγων Παθολογοανατόμων.
Την συνάντηση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κύριος Πατούλης ο οποίος ....μετέφερε την συμπαράσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. στα δίκαια και χρόνια προβλήματά μας.
    Η συζήτηση κατέληξε σε ένα ψήφισμα που θα καταθέσουμε στον ΕΟΠΥΥ και θα τονίζει όλα τα προβλήματά μας καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για την λειτουργία του νέου ασφαλιστικού φορέα.
    Το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε και που αξίζει να συζητήσουμε στην επόμενη συνάντησή μας είναι η αναγκαιότητα οργάνωσής μας σε εταιρικό επίπεδο πλέον, με στόχο την ενιαία εκπροσώπηση μας σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα αλλά και άνοιγμά μας στην ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε από άλλο δρόμο την συλλογική σύμβαση που χρόνια παλεύουμε αλλά και την σύγχρονη και ομογενοποιημένη λειτουργία μας, που θα μας εξασφαλίσει ποιοτικά χαρακτηριστικά με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Λόγω απελευθέρωσης των επαγγελμάτων είναι πλέον και νομικά δυνατή η δημιουργία μιας εταιρίας που θα μας αγκαλιάσει όλους ως παραρτήματά της.
Θα ήθελα τις προτάσεις και τις σκέψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα που θα είναι στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συζήτησης μας.

ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ. ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι για τα τρέχοντα; Εχομε ξεμείνει από ρευστό; Τα λεφτά του ΕΟΠΥΥ δεν θα φθάσουν ούτε για τρεις μήνες. Τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως συναδελφοι εχουμε χορτασει υποσχεσεις. λενε οτι θα πληρωσουν πότε πόσα και με ποιον τρόπο ακομα δεν ειναι σίγουρο. οταν θα εχω κάποιο τέτοιου είδους νέο να ειστε σίγουροι ότι θα το μαθετε αμέσως.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ