Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙKH ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΩΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 6 ΑΘΗΝΑ 10678 τηλ. & fax 210 3304298
Αθήνα 12-03-2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συνάδελφοι ο ΕΟΠΥΥ έθεσε σε εφαρμογή (με λίγο περίεργο τρόπο) την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων για λήψη ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥ για την εφαρμογή e – ΔΑΠΥ όπου θα καταθέτουμε ηλεκτρονικά τα παραπεμπτικά μας.
Γι’ αυτό: Α] Μπείτε στην αρχική σελίδα του ΕΟΠΥΥ Β] Στην επάνω δεξιά πλευρά όπου ευρίσκονται οι επιλογές [ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ] – [ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ] – [ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ] – [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] – [ΕΝΤΥΠΑ]    επιλέξατε: [ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ]Πιστοποίηση eΔΑΠΥ ιατρών και παρόχων υγείας  Εγγραφή χρήστη Από κει και πέρα διαβάστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τα στοιχεία σύμφωνα με αυτές. Αφού γίνει δεκτή η αίτηση σας, τυπώστε την αποδοχή της αίτησης και πηγαίνετε με αυτήν την επόμενη ημέρα στην ΥΠΑΔ της περιοχής σας για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο ώστε να μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν (αυτό εξαρτάται και από την δική σας συμπαράσταση και ενεργό δράση), ώστε η εφαρμογή να είναι κατά το δυνατόν εύχρηστη και φιλική για τον χρήστη.
Ο Πρόεδρος    Αργύρης Πλακιώτης    
Ο Γραμματέας Σπύρος. Κραμποβιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: