Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ναύπλιο 22-3-2012 Αρ πρωτ. 210
Προς Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Υπόψη Υπευθύνου Συμβάσεων κ/ου Σουλιώτη Κοιν: κ/ο Βουδούρη Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ 
 
Θέμα: Αναστολή συμβάσεων Εργαστηριακών ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ
Αγαπητοί 
Επιθυμώντας να συμβάλλουν στην λειτουργία του νέου ασφαλιστικού φορέα, οι κατωτέρω αναφερόμενοι εργαστηριακοί ιατροί Αργολίδος, από αρχές του χρόνου..... δέχονται παραπεμπτικά ασφαλισμένων σας, θεωρώντας αξιόπιστη την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ όταν περιγράφει τη πρόθεσή της να τακτοποιήσει τις λειτουργικές του ατέλειες και να πετύχει μια σωστή συνεργασία με τους ιατρούς που έχουν ήδη, από την αρχή του έτους, αποστείλει δήλωση προσχώρησης στον ΕΟΠΥΥ.
Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένη σύμβαση από εσάς, ενώ αντίθετα τους καλείτε να υπογράψουν μονομερώς ένα κείμενο συμβάσεως που υποτίθεται ότι θα το υπογράψετε και εσείς εκ των υστέρων και θα το αποστείλετε με αναδρομική ισχύ από 1-1-2012, άγνωστο πότε.
Οι οικονομικές όμως δυνατότητες των εργαστηριακών ιατρών εξαντλούνται. Παράλληλα, με λύπη μας παρατηρούμε ότι η κατάθεση των παραπεμπτικών από μέρους τους εμποδίζεται από προβλήματα ηλεκτρονικού τύπου, κλειδάριθμους, εγκρίσεις κτλ, δίνοντας την εντύπωση στους κακόβουλους να αναπτύσσουν θεωρίες για εσκεμμένη παρεμπόδιση της εξόφλησης των λογαριασμών από μέρους σας, ακόμα και εκ του πονηρού, ενώ ακούγονται (όχι τεκμηριωμένα) και φωνές ότι τα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα ευνοούνται με πολλούς τρόπους.
Σας ενημερώνουμε υπευθύνως και για λογαριασμό των κατωτέρω εργαστηριακών ιατρών Αργολίδος, ότι η αβεβαιότητα στο θέμα της
σύναψης συμβάσεως με τον ΕΟΠΥΥ & η αδυναμία τους να εξοφλήσουν πλέον τους πιστωτές τους, τους οδηγούν στην αναγκαστική και χωρίς τη βούληση τους απόφαση να αναστείλουν προσωρινά από 1ης Απριλίου 2012 την εκτέλεση παραπεμπτικών ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ, εάν μέχρι τότε, δεν παραλάβουν από εσάς υπογεγραμμένη σύμβαση, με αναδρομική ισχύ από 1-1-2012, επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματος για διεκδίκηση των ήδη εκτελεσθέντων εργαστηριακών εξετάσεων και αν δεν αποπληρωθούν εντός 45 ημερών τα οφειλόμενα από 1-1- 2012. Η αναστολή εκτέλεσης παραπεμπτικών ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ θα παραταθεί μέχρι την ημερομηνία παραλαβής υπογεγραμμένης σύμβασης από τον ΕΟΠΥΥ & μέχρι της αποπληρωμής των οφειλομένων.
Η παρούσα να παραδοθεί στον υπεύθυνο συμβάσεων ΕΟΠΥΥ κ/ο Σουλιώτη για λογαριασμό των κατωτέρω εργαστηριακών ιατρών (που αποτελούν και το σύνολο των εργαστηριακών ιατρών Αργολίδος αλφαβητικά):
Αναλυτή Αγγελική 
Γκουλιώνης Ιωάννης 
Ευσταθίου Μαρία 
Ζουλούμη Μαρία 
Καλαντζή Παναγιώτα 
Καραφέρη Ιωάννα 
Κατσάνος Μιχαήλ 
Κουρή Πάολα 
Κουριώτης Εμμανουήλ 
Κωνσταντινίδης Νικόλαος 
Λιάτα Ιωάννα
Μαστοράκη Φωτεινή 
Παπανικολάου Νικόλαος 
Παπουτσής Πάρις 
Στεφανοπούλου Δήμητρα
Προσδοκώντας στη θετική σας ανταπόκριση. Μετά τιμής.
Ο Πρόεδροςς      Παναγιωτόπουλος Κων   
Η Γραμματέασ   Δαραβέλια Αγγελική

Δεν υπάρχουν σχόλια: